Spelers jonger dan 27 jaar gaan weer trainen

1 maart 13:00  Vorige week dinsdag werd tijdens de persconferentie van het kabinet duidelijk dat vanaf 3 maart weer is toegestaan om buiten te sporten voor sporters tot 27 jaar. Naast de al in groepsverband trainende jeugd tot 18 jaar, mogen nu ook spelers tot 27 jaar weer in groepsverband trainen.meer »

Ook competitie A-categorie niet hervat

24 februari 14:15  Dinsdag maakte het kabinet bekend dat de bestaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus voor een groot deel werden verlengd. De KNVB heeft daarop vandaag besloten de competitie in de A-categorie niet meer te hervatten. meer »

Routekaart categorie A

4 februari 11:00  Nadat het kabinet dinsdag de routekaart met coronamaatregelen heeft gepresenteerd, heeft de KNVB woensdag een eigen routekaart gepresenteerd. Het doel van de KNVB blijft om opties open te houden en iedereen zoveel mogelijk te laten voetballen als dat weer kan.meer »

Competitie B-categorie niet hervat: KNVB Regio Cup

2 februari 11:30  Voor als we weer mogen... en het oppakken van de competities geen optie meer is, dan kunnen de teams verder in de KNVB Regio Cup. De KNVB wil met de Regio Cup voor de amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen.meer »

Herstart competitie uiterlijk op 10 april

22 januari 10:30  De kans dat de voetbalcompetitie dit seizoen nog wordt hervat, wordt met de dag kleiner. Toch heeft de KNVB een stip aan de horizon gezet.meer »

Verlenging maatregelen tot en met 9 februari

13 januari 10:45  Het kabinet heeft dinsdagavond bekendgemaakt de lockdown te verlengen tot in ieder geval 9 februari. Voor de sport betekent dit dat de regels die sinds 15 december gelden, gehandhaafd blijven.meer »

Lockdown tot en met 19 januari

15 december 10:45  Zoals dinsdag door premier Rutte bekend gemaakt, gaat Nederland ter bestrijding van het Coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de voetbalsport betekent dit dat voor een periode van vijf weken de huidige maatregelen voor de jeugd van kracht blijven. Voor de senioren worden de maatregelen weer iets aangescherpt.meer »

Covid-19 aangescherpt: Voetbal boven 18 jaar stilgelegd

13 oktober 20:45  Het kabinet heeft de maatregelen ten aanzien van het Covid-19 virus aangescherpt. Voor v.v. Heukelum heeft dat de volgende consequenties:meer »

Covid-19 maatregelen aangepast

Covid-19: Kantine dicht, geen toeschouwers

28 september 21:15  Maandagavond heeft het kabinet opnieuw extra maatregelen aangekondigd in strijd tegen het Covid-19 virus. De maatregelen treffen helaas het voetbal en onze vereniging.meer »