Controle op Coronatoegangsbewijs

20 september 20:15  Vanaf 25 september gelden er nieuwe maatregelen om het Covid-19 virus te beteugelen. Anderhalve meter afstand houden is niet meer verplicht, maar wordt nog wel geadviseerd.meer »

Maatregelen nog steeds van kracht

8 september 21:30  Ondanks het feit dat veel mensen gevaccineerd zijn en de aandacht voor de coronamaatregelen flink is verslapt, zijn de maatregelen op ons complex nog steeds van kracht.meer »

Eindelijk!

7 juni 20:30  Liefst acht maanden hebben ze er op moeten wachten, maar afgelopen zaterdag was het dan zover. De jeugdteams speelden in het kader van de Regio Cup eindelijk weer wedstrijden om het "echie".meer »

Corona: Kantine open vanaf 13 uur

3 juni 20:00  In navolging van de versoepeling van de Corona-maatregelen is bekend geworden dat de kantine de komende zaterdagen vanaf 13:00 uur open is, volgens de geldende maatregelen. Bij voorkeur wordt het terras gebruikt.

Corona: Kleedkamers open en trainen zonder restricties

2 juni 20:45  Woensdag zijn er door de regering weer een aantal versoepelingen doorgevoerd. Zo zal er zaterdag bij de jeugd worden gestart met de wedstrijden voor de Regio Cup tegen andere verenigingen. Kijk in het programma voor de wedstrijden.meer »

Covid: Versoepeling trainen en terras beperkt open

19 mei 9:30  Vandaag, woensdag 19 mei, zijn er een aantal versoepelingen ten aanzien van de Covid-maatregelen ingegaan. Voor onze club wil het zeggen dat er een kleine versoepeling komt voor de trainende senioren vanaf 27 jaar en een iets grotere versoepeling ten aanzien van het bezoek aan het sportpark en het nuttigen van een drankje op het terras.meer »