Trainen en onderlinge wedstrijden mag weer

16 januari 13:30  Vanaf zaterdag 15 januari heeft het kabinet de Corona-maatregelen versoepeld.  Het trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden is voor alle leeftijden op elk moment van de dag en zonder beperkingen toegestaan. Het spelen tegen andere clubs is voorlopig nog niet aan de orde waardoor de competitie voorlopig nog stil ligt.meer »

Jeugd mag weer trainen tot 20 uur

8 januari 14:00  Vanaf dinsdag 11 januari worden de Corona-maatregelen weer iets versoepeld. Vanaf die dag mogen jeugdspelers tot en met 17 jaar tot 20.00 uur trainen. Voor 18 jaar en ouder blijven de oude tijden van 05.00-17.00 uur van toepassing.meer »

Competities Heukelum 1 en 2 stilgelegd

2 december 22:00  De KNVB heeft vandaag besloten de competities voor de A-categorie vanaf maandag 6 december tot aan de winterstop stil te leggen. Dat betekent dat voor Heukelum 1 en 2 met onmiddellijke ingang de winterstop ingaat.meer »

Corona: Heukelum 1 en 2 spelen komend weekend niet

29 november 21:30  De KNVB legt de competities van de A-categorie in het amateurvoetbal voor het komend weekeinde stil. Dit naar aanleiding van het besluit van de regering dat in het kader van de coronamaatregelen trainen na 17.00 uur niet meer is toegestaan. Teams die uitkomen in de B-categorie zullen wel in actie komen voor de competitie. meer »

Corona: Na 17:00 uur geen voetbal, trainen niet mogelijk

28 november 16:45  Het kabinet heeft afgelopen vrijdag vanwege de hoge coronacijfers nieuwe maatregelen bekendgemaakt om besmettingen tegen te gaan. Zo moeten alle ‘niet-essentiële’ sectoren de komende drie weken tussen 17.00 en 05.00 uur dicht. Het treft ook de amateursport en onze vereniging.meer »

Corona: Nieuwe maatregelen

16 november 21:00  In de persconferentie van 12 november zijn er helaas weer beperkingen aangekondigd die de sport en de horeca treffen. De maatregelen gelden vanaf 13 november, 18.00 uur en zijn van kracht tot en met 4 december 2021. meer »

Coronavirus: Alle jeugdtrainingen per direct afgelast

12 november 18:30  Door de vele besmettingen die er op onder andere de scholen zijn, heeft het bestuur in overleg met de jeugdcommissie besloten om per direct alle jeugdtrainingen bij v.v. Heukelum af te gelasten.meer »

Controle op Coronatoegangsbewijs

20 september 20:15  Vanaf 25 september gelden er nieuwe maatregelen om het Covid-19 virus te beteugelen. Anderhalve meter afstand houden is niet meer verplicht, maar wordt nog wel geadviseerd.meer »

Maatregelen nog steeds van kracht

8 september 21:30  Ondanks het feit dat veel mensen gevaccineerd zijn en de aandacht voor de coronamaatregelen flink is verslapt, zijn de maatregelen op ons complex nog steeds van kracht.meer »

Eindelijk!

7 juni 20:30  Liefst acht maanden hebben ze er op moeten wachten, maar afgelopen zaterdag was het dan zover. De jeugdteams speelden in het kader van de Regio Cup eindelijk weer wedstrijden om het "echie".meer »