Lockdown tot en met 19 januari - Voetbalvereniging Heukelum

Lockdown tot en met 19 januari

15 december 2020 10:45

Marco van Honk

Zoals dinsdag door premier Rutte bekend gemaakt, gaat Nederland ter bestrijding van het Coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de voetbalsport betekent dit dat voor een periode van vijf weken de huidige maatregelen voor de jeugd van kracht blijven. Voor de senioren worden de maatregelen weer iets aangescherpt.

Jongeren tot 18 jaar kunnen buiten blijven sporten en trainen in teamverband. Vanaf 18 jaar geldt buiten een maximum van twee personen, die anderhalve meter afstand moeten houden. Maar geen teamtraining, geen wedstrijden, geen groepslessen en geen competitie.

De Vriezenwijk blijft voor bezoekers (behalve voor jeugdsporters en vrijwilligers) tot en met 19 januari gesloten. De kleed- en doucheruimtes, kantine en terras zijn gesloten en niet toegankelijk.

Het is in ieder geval goed dat de jeugd gewoon door kan blijven sporten. Al is er met de winterstop ook een al geplande onderbreking. Laten we hopen dat deze maatregelen na half januari weer teruggedraaid kunnen worden, zodatiedereen weer "normaal" kan voetballen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!