Sponsornieuws

De ballenkarren zijn binnen!

18 januari 11:00  Ze zijn binnen, de ballenkarren die we met de Grote ClubActie hebben verdiend.! Het ballenhok moet wel eerst nog worden aangepast om ze te kunnen plaatsen.meer »

Grote ClubActie: €1620 voor ballenkarren

3 december 9:00  Maandag 30 november is de verkoop van de Grote ClubActie gesloten. Uiteindelijk zijn er 675 loten verkocht en mogen we een mooie €1620,- in ontvangst nemen. De opbrengst wordt besteed voor de aanschaf van ballenkarren. Met passen en meten kunnen we mogelijk voor elk team een ballenkar aanschaffen.meer »

Van Ekeren Kuiper #voorhetleven!

29 november 19:00  Onze sponsor Van Ekeren Kuiper, waar de aanvoerder van ons eerste elftal Sil van Putten werkt, heeft afgelopen week met een winactie de nieuwe huisstijl van het bedrijf gelanceerd onder het motto "Voor 't Leven".meer »

Nog niet ieder team een ballenkar

4 november 12:00  Nog drie weken te gaan voor de Grote Clubactie. we zitten op 70% van onze wens om van de opbrengst voor alle teams een ballenkar aan te schaffen. Dat betekent nog 30% te gaan, zodat we ieder team een kar kunnen aanbieden. Steun ons en koop een lot vanaf €3,-meer »

Rabo ClubSupport, tot 25 oktober stemmen!

22 oktober 12:30  Ben je lid van de Rabobank? Stem dan tot 25 oktober op v.v. Heukelum. meer »

EM Kantoorsystemen schenkt bidons

13 oktober 10:00  EM Kantoorsystemen B.V. heeft ter ere van het 90 jarig bestaan alle jeugdleden een eigen bidon geschonken. Elke bidon met naam. In deze tijden met Corona zeker zo veilig.meer »

Rabo ClubSupport, stemmen maar!

5 oktober 12:30  Ben je lid van de Rabobank? Stem dan vanaf 5 tot 25 oktober op v.v. Heukelum. Net als voorgaande jaren doen wij mee met de Rabobank ClubSupport.meer »

Rabo ClubSupport, we doen weer mee

14 september 15:00  Dit jaar doet v.v.Heukelum weer mee met de Rabobank ClubSupport, voorheen de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank kunnen vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete club, die ze hiermee aan een bijdrage van de Rabobank Lek en Merwede kunnen helpen. meer »

Brafour schenkt banken