Sponsornieuws

Nieuwe bestuursleden: Lars van Honk en Marijn Stöver

19 december 15:30  Sinds de algemene ledenvergadering van 4 november is ons bestuur, met drie leden, onderbezet. Nu is er goed nieuws te melden vanaf de bestuurstafel. De tafel wordt namelijk uitgebreid met twee stoelen. Lars van Honk en Marijn Stöver zijn bereid gevonden in het bestuur plaats te nemen.meer »

Steuntje in de rug dankzij VriendenLoterij

13 december 20:30  Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor onze vereniging! v.v. Heukelum is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. Het geld gaat gebruikt worden om de verlichting op de club te vervangen voor ledverlichting.meer »

Europaplein hoofdsponsor jeugdopleiding, nieuw scorebord

2 november 19:00  Het is alweer 25 jaar geleden dat Europaplein aan de plaatselijke clubs een scorebord sponsorde. Bij de v.v.Heukelum heeft het bord dankzij de inspanningen van onze vrijwilliger Jan Groen het maar liefst 25 jaar volgehouden.meer »

VR1 nemen tassen Covebo in ontvangst

11 oktober 21:00  Afgelopen zaterdag hebben de Heukelumse dames nieuwe tassen in ontvangst mogen nemen. De tassen zijn geschonken door Covebo Uitzendgroep en werden officieel overhandigd door Rober de Boer. Namens het team heeft Sigrid de Groot een bos bloemen en een attentie overhandigd aan Rober.meer »

Wil je v.v. Heukelum ook GRATIS sponsoren?

30 augustus 19:00  Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan v.v. Heukelum, zonder dat het jou een cent extra kost!meer »

De ballenkarren zijn binnen!

18 januari 11:00  Ze zijn binnen, de ballenkarren die we met de Grote ClubActie hebben verdiend.! Het ballenhok moet wel eerst nog worden aangepast om ze te kunnen plaatsen.meer »

Grote ClubActie: €1620 voor ballenkarren

3 december 9:00  Maandag 30 november is de verkoop van de Grote ClubActie gesloten. Uiteindelijk zijn er 675 loten verkocht en mogen we een mooie €1620,- in ontvangst nemen. De opbrengst wordt besteed voor de aanschaf van ballenkarren. Met passen en meten kunnen we mogelijk voor elk team een ballenkar aanschaffen.meer »

Van Ekeren Kuiper #voorhetleven!

29 november 19:00  Onze sponsor Van Ekeren Kuiper, waar de aanvoerder van ons eerste elftal Sil van Putten werkt, heeft afgelopen week met een winactie de nieuwe huisstijl van het bedrijf gelanceerd onder het motto "Voor 't Leven".meer »

Nog niet ieder team een ballenkar

4 november 12:00  Nog drie weken te gaan voor de Grote Clubactie. we zitten op 70% van onze wens om van de opbrengst voor alle teams een ballenkar aan te schaffen. Dat betekent nog 30% te gaan, zodat we ieder team een kar kunnen aanbieden. Steun ons en koop een lot vanaf €3,-meer »

Rabo ClubSupport, tot 25 oktober stemmen!

22 oktober 12:30  Ben je lid van de Rabobank? Stem dan tot 25 oktober op v.v. Heukelum. meer »