Sponsornieuws - Voetbalvereniging Heukelum

Sponsornieuws

Kleppe en Penning Schilderwerken sponsort reserveshirts Heukelum 4

3 juni 12:00  Sponsor Kleppe en Penning Schilderwerken heeft het 4e elftal van onze vereniging voorzien van nieuwe reserveshirts.  meer »


Nieuwe tenues Heukelum 3

5 april 7:30  Heukelum 3 heeft de nieuwe tenues van de Acerbis kledinglijn van SD SportsWear in gebruik genomen. Sponsor Namgrass bedankt voor de sponsoring!meer »


Nieuwe tenues JO15

2 april 13:45  Heukelum JO15 heeft de nieuwe tenues van de Acerbis kledinglijn van SD SportsWear in gebruik genomen. Sponsor Niko van Verkeersschool De Jong werd in de bloemetjes gezet en bedankt voor de sponsoring.meer »


Nieuwe tenues Heukelum 4

1 april 15:15  Heukelum 4 heeft de nieuwe tenues van de Acerbis kledinglijn van SD SportsWear in gebruik genomen. Sponsor Nijhoff Elektro bedankt voor de sponsoring!meer »


Nieuwe tenues JO16

28 maart 22:15  Heukelum JO16 heeft de nieuwe tenues van de Acerbis kledinglijn van SD SportsWear in gebruik genomen. Sponsor All Pumps Holland werd in de bloemetjes gezet en bedankt voor de sponsoring.meer »


Nieuwe tenues JO11

26 maart 21:45  Heukelum JO11 heeft de nieuwe tenues van de Acerbis kledinglijn van SD SportsWear in gebruik genomen. Sponsor S.L.-Services werd in de bloemetjes gezet en bedankt voor de sponsoring.meer »


Zaterdag 15 april Sponsordag

21 maart 21:15  Allereerst willen wij alle sponsoren bedanken voor trouwe sponsoring & steun aan onze club v.v. Heukelum.meer »


Heukelum ontvangt €4825,- extra!

24 februari 19:30  Wat een mooie verrassing! Deze week ontvingen we een extra bijdrage van €4825,- van de VriendenLoterij. meer »


Nieuwe tenues Heukelum 2

3 januari 14:45  Heukelum 2 heeft de nieuwe tenues van de Acerbis kledinglijn van SD SportsWear in gebruik genomen. We bedanken sponsor Eetcafé De Zwaan van harte.meer »


Nieuwe tenues JO9

15 december 21:45  Heukelum JO9 heeft de nieuwe tenues van de Acerbis kledinglijn van SD SportsWear in gebruik genomen. Sponsors Joey Oudshoorn en Kevin Zwakhals van Joe's Timmerwerken werden in de bloemetjes gezet en bedankt voor de sponsoring.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!