Covid-19 maatregelen

De onderstaande Covid-19 maatregelen zijn van toepassing op v.v.Heukelum en het gebruik van sportcomplex De Vriezenwijk. Deze maatregelen zullen regelmatig worden bijgewerkt. De laatste bijwerking: Maandag 20 september 2021.

De maatregelen zijn gebaseerd op de kaders van de overheid zoals omschreven in het protocol Verantwoord sporten van het NOC*NSF en de voorlichting van de Rijksoverheid. Wij verzoeken je deze teksten door te nemen.

Algemeen

We doen een beroep op iedereen die ons sportpark wil bezoeken om zich aan de richtlijnen te houden en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dit houdt in: Voel je jezelf niet lekker, blijf dan thuis. Dit geldt natuurlijk ook als mensen binnen je directe omgeving zich niet lekker voelen.

Hieronder nogmaals de richtlijnen. Je mag het complex niet betreden als je één of meer van de volgende verschijnselen vertoont:

• Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn);
  • Hoesten;
  • Benauwdheid;
  • Verhoging of koorts;
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping);
  • Of als één van je huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Verder:

• Pas hygiëne toe en was regelmatig je handen;
  • Vanaf 25 september: 1,5 meter afstand houden hoeft niet meer, maar het is nog wel verstandig.
  • Vermijd drukte;
  • Schud geen handen.

Zorg goed voor jezelf en let op elkaar!

Wedstrijden

Voor alles teams zijn wedstrijden tegen andere clubs toegestaan. Hierbij zijn geen beperkingen.

Trainingen

Voor alle spelers jeugd en senioren geldt geen beperking meer in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training.

Bezoek

Het bezoeken van wedstrijden en trainingen is toegestaan. 1,5 meter afstand houden hoeft niet, maar het is nog wel verstandig.

Kleedkamers

De kleed- en doucheruimtes zijn open en toegangkelijk.

Kantine en terras

Het terras en de kantine zijn geopend.  Bezoekers dienen zich aan de geldende maatregelen te houden.

Vanaf 25 september: Bezoekers vanaf 13 jaar die de kantine willen betreden, moeten een geldig coronatoegangsbewijs kunnen tonen.

Uitwedstrijden

Voor alle teams is het toegestaan uitwedstrijden te spelen.

Tot slot

We verzoeken iedereen met respect met elkaar om te gaan en de gestelde richtlijnen na te leven.