Covid-19 maatregelen

De onderstaande Covid-19 maatregelen zijn van toepassing op v.v.Heukelum en het gebruik van sportcomplex De Vriezenwijk. Deze maatregelen zullen regelmatig worden bijgewerkt. De laatste bijwerking: Zaterdag 15 januari 2022.

De maatregelen zijn gebaseerd op de kaders van de overheid zoals omschreven in het protocol Verantwoord sporten van het NOC*NSF en de voorlichting van de Rijksoverheid. Wij verzoeken je deze teksten door te nemen.

Algemeen

We doen een beroep op iedereen die ons sportpark wil bezoeken om zich aan de richtlijnen te houden en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dit houdt in: Voel je jezelf niet lekker, blijf dan thuis. Dit geldt natuurlijk ook als mensen binnen je directe omgeving zich niet lekker voelen.

Hieronder nogmaals de richtlijnen. Je mag het complex niet betreden als je één of meer van de volgende verschijnselen vertoont:

• Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn);
  • Hoesten;
  • Benauwdheid;
  • Verhoging of koorts;
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping);
  • Of als één van je huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

De basisregels

• Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent;
  • Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn;
  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Schud geen handen;
  • Was vaak en goed je handen;
  • Hoest en nies in je elleboog;
  • Zorg voor voldoende frisse lucht en ventilatie in binnenruimtes.

Zorg goed voor jezelf en let op elkaar!

Alle competities zijn voorlopig stilgelegd.

Het is toegestaan om onderlinge wedstrijden te spelen, met teams van de eigen club.

Trainingen

Sportpark De Vriezenwijk is voor alle leden van alle leeftijden geopend voor trainingen en onderlinge wedstrijden met teams van de eigen club.

Voor alle spelers, jeugd en senioren, geldt geen beperking meer in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training.

Bezoek

• Publiek is niet toegestaan tijdens de trainingen en de wedstrijden. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
  • Voor de jongere leeftijdsgroepen (die hulp van ouders nodig hebben bij het omkleden) verzoeken wij u daarom om de kinderen bij voorkeur in wedstrijd- of trainingstenue naar onze vereniging te laten komen. (afzetten “Kiss&Ride”)
  • Sporters die klaar zijn met hun sportactiviteit worden daarna bezoekers en moeten vanuit die hoedanigheid de sportvelden, tribunes en ruimten op de sportaccommodatie verlaten.

Kleedkamers

Kleedkamers, toiletten en douches zijn geopend.  Een coronatestbewijs (CTB) (vanaf 18 jaar) en een mondkapje (vanaf 13 jaar) zijn verplicht bij gebruik van de voorzieningen.

Kantine en terras

De kantine en het terras zijn gesloten.

Uitwedstrijden

Het is niet toegestaan uitwedstrijden te spelen.

Tot slot

We verzoeken iedereen met respect met elkaar om te gaan en de gestelde richtlijnen na te leven.