Interview Emre Gulpinar, Max Borowski en Jérôme Ceton

18 september 17:30  Marco van Honk interviewde na afloop van de wedstrijd tussen Heukelum en LRC Leerdam verdediger Emre Gulpinar, keeper Max Borowski en trainer Jérôme Ceton.meer »

Voetbaljournaal: Menno Dekker bij Heukelum herenigt met Jerôme Ceton

24 augustus 22:15  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week een interview met Menno Dekker, dit seizoen nieuw in de selectie.meer »

Interview Joey Oudshoorn, Thomas van Iperen en Jérôme Ceton

5 juni 19:00  Marco van Honk interviewde na afloop van de wedstrijd tussen Heukelum en Wilhelmina'26 Joey Oudshoorn, Thomas van Iperen en trainer Jérôme Ceton.meer »

Bizar slot verrast Wilfried ‘Bony’ Prigge: met Heukelum de nacompetitie in

1 juni 21:45  Deze week stond een interview met Wilfried Prigge op regio-voetbal.nl. Hieronder het interview.meer »

Interview Jérôme Ceton en Tim Verdier

24 mei 21:30  Marco van Honk interviewde na afloop van de wedstrijd tussen Heukelum en Roda Boys trainer Jérôme Ceton en Tim Verdier.meer »

VoetbalJournaal: In gesprek met Fred de Groot

7 mei 11:45  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week een interview met Fred de Groot van Heukelum VR1.meer »

VoetbalJournaal: In gesprek met Heukelum Vrouwen 1

4 mei 21:00  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week een interview met onze dames.meer »

Interview Jérôme Ceton en Tim Schwebke

1 mei 18:00  Marco van Honk interviewde na afloop van de wedstrijd tussen Heukelum en Sleeuwijk trainer Jérôme Ceton, en doelpuntenmaker Tim Schebke.meer »

Interview Jérôme Ceton, Ricardo Papilaja en Max Schaay

28 maart 22:45  Marco van Honk interviewde na afloop van de wedstrijd tussen Heukelum en Arkel trainer Jérôme Ceton, Ricardo Papilaja en Max Schaay.meer »

Voor Wilfried Prigge komt stopmoment steeds dichterbij

9 november 21:45  Onlangs is de najaarseditie van de regionale voetbalkrant het VoetbalJournaal verschenen. Hierin een interview met eerste-elftalspeler Wilfried Prigge.meer »