Ferry Meijdam hangt schoenen tijdelijk aan de wilgen

8 oktober 20:45  Onlangs een opvallend bericht op deze website en in de pers. Ferry Meijdam tijdelijk gestopt! Voor veel supporters een onverwacht bericht.meer »

'Ik had wel eens een schop onder mijn kont nodig'

14 augustus 9:15  Vorige week stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort interview wat journalist Jan Volwerk had met Ricardo Papilaja, oud-voetballer van Heukelum, over zijn pupillentijd bij onze club.meer »

‘Als je nu van het veld loopt, doe ik je op ballet’

28 juli 20:30  Deze week stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort interview wat journalist Jan Volwerk had met Sil van Putten, over zijn pupillentijd bij onze club.meer »

Interview Tim Verdier

13 juli 11:30  Onlangs stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort vraaggesprek wat journalist Jan Volwerk had met Tim Verdier.meer »

Ferry Meijdam over zijn tatoeages

27 februari 17:00  Deze week stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort interview wat journalist Jan Volwerk had met Ferry Meijdam, over de tatoeages van Meijdam.meer »

Schorsing Van Putten kan nog wel even duren

25 oktober 14:15  Deze week stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort interview wat journalist Wout Pluijmert met Sil van Putten had.meer »

Jan de Groot: "Het is tijd voor iemand anders"

26 september 17:00  Onlangs is de najaarseditie van de regionale voetbalkrant het VoetbalJournaal verschenen. Hierin een interview met voorzitter Jan de Groot over zijn naderende afscheid.meer »

VoetbalJournaal transfertalk met Ray Kant

17 september 12:00  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week in de rubriek "Transfertalk" een interview met Ray Kant, over zijn overstap naar v.v.Heukelum.meer »

VoetbalJournaal transfertalk met Max Schaay

15 september 10:15  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week in de rubriek "Transfertalk" een interview met Max Schaay, over de overstap naar onze club.meer »

VoetbalJournaal transfertalk met Jordi Kamp

12 september 22:00  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week in de rubriek "Transfertalk" een interview met Jordi Kamp, over zijn overstap naar v.v.Heukelum.meer »