Ferry Meijdam over zijn tatoeages

27 februari 17:00  Deze week stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort interview wat journalist Jan Volwerk had met Ferry Meijdam, over de tatoeages van Meijdam.meer »

Schorsing Van Putten kan nog wel even duren

25 oktober 14:15  Deze week stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort interview wat journalist Wout Pluijmert met Sil van Putten had.meer »

Jan de Groot: "Het is tijd voor iemand anders"

26 september 17:00  Onlangs is de najaarseditie van de regionale voetbalkrant het VoetbalJournaal verschenen. Hierin een interview met voorzitter Jan de Groot over zijn naderende afscheid.meer »

VoetbalJournaal transfertalk met Ray Kant

17 september 12:00  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week in de rubriek "Transfertalk" een interview met Ray Kant, over zijn overstap naar v.v.Heukelum.meer »

VoetbalJournaal transfertalk met Max Schaay

15 september 10:15  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week in de rubriek "Transfertalk" een interview met Max Schaay, over de overstap naar onze club.meer »

VoetbalJournaal transfertalk met Jordi Kamp

12 september 22:00  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week in de rubriek "Transfertalk" een interview met Jordi Kamp, over zijn overstap naar v.v.Heukelum.meer »

VoetbalJournaal transfertalk met Ferry Meijdam

11 september 9:30  Op VoetbalJournaal.com lezen we deze week in de rubriek "Transfertalk" een interview met Ferry Meijdam, over zijn terugkeer bij onze club.meer »

Interview Jérôme Ceton en Ferry Meijdam

6 september 12:45  Na afloop van de bekerwedstrijd Heukelum tegen SC 't Zand spraken we voor het YouTube kanaal van v.v.Heukelum met trainer Jérôme Ceton en aanvaller Ferry Meijdam.meer »

'Statistieken goed, maar treurmomenten moeten eruit'

3 september 17:00  Op Regio-Voetbal.nl staat een interview met Rick van Loo. Dit seizoen zullen de prestaties van Heukelum in de 2e klasse F beter moeten, vindt Van Loo.meer »

Ferry Meijdam in AD rubriek "Persoonlijk"

1 augustus 11:30  Zaterdag stond er in de rubriek "Persoonlijk" van het Algemeen Dagblad een interview met Ferry Meijdam afgenomen door journalist Jan Volwerk. In de rubriek stellen regionale sporters zich voor en reageren op een aantal stellingen.meer »