Proxsys Cup: Verlies van Meerkerk en laatste in poule - Voetbalvereniging Heukelum

Proxsys Cup: Verlies van Meerkerk en laatste in poule

Meerkerk 1

5 - 0

Heukelum 1

Floren Streefkerk
Leon de Leeuw
Bart de Bruijn
Luuk van Leun
Floren Streefkerk

Competitie

Proxsys Cup

Datum

3 januari 2023 20:20

Accommodatie

Oosterbliek
Dr H B Wiardi Beckmanpln 60
4207NC
GORINCHEM
tel. 0183-629984

Heukelum heeft ook de laatste wedstrijd voor de Proxsys Cup verloren. Dinsdagavond was in de Oosterbliek Meerkerk met 5-0 te sterk. Heukelum eindigt hierdoor teleurstellend als laatste in poule B en is hierdoor niet zeker van deelname aan de volgende editie van de Proxsys Cup.

GJS eindigt de Poule als winnaar, Asperen wordt sowieso tweede , nu is het de vraag wie er als 3e en 4e eindigen in Poule B. Zowel sv Meerkerk als vv Heukelum verloor beide duels waardoor zij al uitgeschakeld zijn voor een eventuele kwartfinale, als nummer 3 ben je echter sowieso weer zeker van deelname in het volgende jaar. Alles dus nog om voor te spelen voor zowel Meerkerk als Heukelum.

Heukelum nam het initiatief in de eerste helft maar het was Meerkerk-aanvoerder Floren Streefkerk die zijn ploeg op een voorsprong schoot. Heukelum had vooral de bal maar kwam in de eerste helft nog niet tot hele grote kansen. Ruststand 1-0.

Na de rust bleef Heukelum de bovenliggende partij in het begin, maar Meerkerk was uiterst effectief. Binnen een mum van tijd stond het 3-0 door goals van Leon de Leeuw en Bart de Bruijn. Heukelum zette nog alles op alles, ging met een veldspeler extra spelen maar het mocht niet baten. Doordat er geen keeper meer op doel stond kon Meerkerk nog tweemaal het net vinden. Luuk van Leun en andermaal Floren Streefkerk vanaf zijn eigen achterlijn bepaalde de einduitslag op 5-0 in het voordeel van Meerkerk. Hen zien we volgend jaar sowieso terug, Heukelum eindigt laatste in Poule B en gaat volgend jaar de wachtkamer in.

Uitslagen Poule B


Meerkerk  - Heukelum  5-0
GJS - Asperen  1-0

Stand
  Wed Punten Saldo
GJS 3 9 12-2
Asperen 3 6 9-5
Meerkerk 3 3 6-10
Heukelum 3 0 5-15

 

Meerkerk 1 - Heukelum 1   5-0   (1-0)

1-0   Floren Streefkerk
2-0   Leon de Leeuw
3-0   Bart de Bruijn
4-0   Luuk van Leun
5-0   Floren Streefkerk

Heukelum: Benjamin Meijdam, Max Borowski, Ricardo Papilaja, Thomas van Iperen, Jeffrey van der Heiden, Tim Schwebke, Emre Gulpinar, Sil Veltman, Darél Visser en Lars van Honk.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!