Heukelum pakt punt tegen EBOH

EBOH 1

2 - 2

Heukelum 1

Joey Steenbakker
Rayvano van de Merwe
Leroy Verkerk
44'
Joey Steenbakker
47'
54'
Tim Schwebke (kopbal)
92'
Assist: Tim Schwebke

Competitie

2e klasse F

Datum

28 september 2019 14:45

Scheidsrechter

F.J. Alvarez

Accommodatie

Sportpark Malpertuus
Malpertuuslaan 7
4567BM
CLINGE
tel. 0114-315129

Opstelling Heukelum 1

Zeker na de 2-0 achterstand, door doelpunten van Leroy Verkerk en Joey Steenbakker, vlak na rust was het gelijkspel een welkome opsteker voor Jerome Ceton. "We speelden wat realistischer dan vorige week en deden het best, maar EBOH heeft een prima ploeg. Daarom waren we wel blij dat zij ook na de 2-0 op zoek bleven gaan naar doelpunten. Daardoor kregen wij ook ruimte."

Kort na die 2-0 kopte Tim Schwebke de aansluitingstreffer binnen, op aangeven van Benjamin Meijdam die mocht aanleggen voor een vrije trap. In blessuretijd was het andersom en schoot Benjamin Meijdam in de verre hoek de 2-2 binnen, op aangeven van Tim Schwebke. Brennan Bieri kreeg daarna nog een rode kaart na een wel erg onbesuisde tackle.

In de slotseconden schoot Wesley Ebbers de 3-2 binnen voor EBOH. Gelukkig voor Heukelum kreurde de prima leidende schidsrechter Alvarez het doelpunt af en kon Heukelum het eerste punt van deze compeptitie bijschrijven.

Komende zaterdag moet Heukelum opnieuw naar Dordrecht, dan is Wieldrecht de tegenstander.  Wieldrecht werd vorig seizoen op doelsaldo kampioen in de 3e klasse B en promoveerde. Dit seizoen staan een gelijkspel tegen VVGZ en een overwinning op GJS op het konto van de thuisploeg. De wedstrijd begint om 14.30 uur op sportpark Wieldrecht.

EBOH 1 - Heukelum 1   2-2   (1-0)

44.   1-0   Leroy Verkerk
47.   2-0   Joey Steenbakker
54.   2-1   Tim Schwebke
92.   2-2   Benjamin Meijdam

Heukelum
: Yoerik van 't Pad, Milan van de Werken, Tim Verdier, Lars van Honk, Tim Schwebke, Brennan BieriRode kaart, Christan van der Meijden ('30. Semih Kaplan), Omer Faruk DumanGele kaart, Giomare Sihasale ('75. Joell Papilaja), Benjamin Meijdam en Jeffrey van der Heiden.

EBOH: Jan-Arie Kouwenhoven, Leroy Verkerk (Moreno van van der Geer), Jordi Fok, Jeffrey Manzanares, Ricardo van Yperen, Joey SteenbakkerGele kaart, Wesley Ebbers, Regga Regales, Henny Otto (Thomas Keuter), Rayvano van de MerweGele kaart (Martin Calmera) en Ricardo Heuverling. Opmerking: Een bij ons onbekende speler kreeg geel.

Scheidsrechter: Fransisco Alvarez.
Assistent-scheidsrechter: Gerrit Kon.
Assistent-scheidsrechter: Frans Stal (EBOH).

Toeschouwers: -.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!