4161BJ
HEUKELUM
tel. 0345-612298

Vandaag op het donkere vriezewijk treed Heukelum 2 aan voor de derde keer dit seizoen en vandaag tegen de koplopers uit Vianen. Met een selectie van 14 man sterk begonnen we in de gebruikelijke formatie met Milan voor de rest verderging en Sil om Redouan en Jeroen te bedienen voorin.

De eerste minuten was het inkomen en had Brederodes goede mogelijkheden om de voorsprong te nemen maar na betere coaching op het middenveld nam Heukelum het voortouw en na een fantastische diepte bal van Sil werkte Redouan de eerste Heukelumse kans in het doel. De rest van de eerste helft kwam brederodes er niet meer aan toe op een vrije trap na en gingen we met 1-0 de rust in.

De tweede helft was tegenhouden maar Brederodes kwam er maar niet doorheen. Met wat opraap balletjes en een erg sterke redding van onze redder uit nood Kampie hield Heukelum Brederodes tot 1-0.

Dinsdag ontvangen we Meerkerk in de weg naar het kampioenschap!