HEUKELUM
tel. 0345-612298

Opstelling

Heukelum heeft dinsdag in eigen huis een harde nederlaag geleden tegen Altena.

De ploeg van Jerome Ceton kwam een stuk minder voor de dag dan de afgelopen weken het geval was en verloor met 0-3. “We waren vandaag in balbezit matig, maar de strijd die we in de wedstrijd wisten te leggen de afgelopen weken ontbrak ook. De tweede helft krijgen we wel wat kansen, doordat we opportunistischer gaan spelen, maar het was vandaag niet goed genoeg.’’

De 0-1 viel op slag van rust uit een rebound, nadat keeper Yoerik van ’t Pad eerst een penalty had gestopt. De overige goals vielen na rust, waarin Altena ook nog een penalty over schoot.

Heukelum 1 - Altena 1   0-3   (0-1)
45.   0-1   Johnny Schouten
54.   0-2   Patrick Zwart
93.   0-3   Ali Mahamed

Heukelum: Yoerik van 't Pad, Tim VerdierGele kaart, Max Schaay, Chris van Bruggen (46. Brennan Bieri), Tim Schwebke ('82. Redouan Berghout), Sil van Putten, Wilfried Prigge ('65. Ferry Meijdam), Thomas van Iperen, Benjamin Meijdam, Ricardo Papilaja ('70. Joey Oudshoorn) en Jeffrey van der HeidenGele kaart (46. Wouter van WijkGele kaart).

Altena: Rob de Groot, Patrick Zwart, Julian Geelhoedt, Kenneth Hoeke, Jorik Zuidweg (Ali Mahamed), Johnny Schouten (Trisan van Noorloos), Jamiro LibrettoGele kaart, Alexander Mcdermott, Gert Groenenberg, Corne van Rosmalen en Eddy Wijtvliet (Hans den HaanGele kaart).

Scheidsrechter: Francisco Alvarez.
Assistenten: Joop Viveen (Heukelum) en Arjan Wallaard (Altena).