Algemene Ledenvergadering 2020

De Algemene Ledenvergadering van 2020 wordt gehouden op donderdag 11 februari 2021 om 20.00 uur 19.30 uur (let op aanvang gewijzigd). Het bestuur zal dan verantwoording afleggen en vooruitblikken naar wat er komen gaat. Zeker gezien de Corona-periode een belangrijk moment om als lid te weten hoe de vereniging ervoor staat en hoe het bestuur de toekomst tegemoet gaat.

Aanmelden kan tot 10 februari 12.00 uur

De vergadering zal digitaal worden georganiseerd via het pakket Zoom (klik hier voor meer informatie) en is alleen toegankelijk voor leden van v.v. Heukelum. Wil je als lid aan de vergadering deelnemen dan dien je onderstaande formulier in te geven en je aan te melden.

In verband met de voorbereiding kan dit tot woensdag 10 februari 12.00 uur.

Na de aanmelding ontvang je een bevestiging.

Je ontvangt uiterlijk 10 februari een e-mail waarin staat beschreven hoe je op 11 februari kunt deelnemen aan de vergadering.

Aanwezig bij de Algemene Ledenvergadering

Dit formulier is niet meer actief