Covid-19 update: Sportpark gesloten

9 september 2020 10:45

Het bestuur heeft besloten om met onmiddellijke ingang sportpark De Vriezenwijk te sluiten voor trainingen en wedstrijden van alle teams, en kantinebezoek. Deze sluiting is in afwachting van de testuitslagen van spelers binnen de club.

De sluiting zal tot en met vrijdag 11 september duren. Zaterdag 12 september is ons sportcomplex weer geopend voor spelers en bezoekers. De wedstrijden op zaterdag vinden gewoon doorgang.

Tot zaterdag staat er één wedstrijd op het programma, vanavond Heukelum JO19-1 tegen NOAD'32 JO19-1. Deze wedstrijd zal in overleg met NOAD'32 worden verplaatst.

A-selectie

De betrokken spelers van de A-selectie hebben inmiddels een test ondergaan en zijn in afwachting van de uitslag. Het bestuur wil echter geen risico's nemen en heeft voor de gehele A-selectie, staf en verzorging een quarantaineperiode van 10 dagen ingesteld.

Als is gebleken dat er geen nieuwe Covid-19 besmettingen zijn opgedoken, is iedereen van de A-selectie vanaf maandag 14 september weer welkom op De Vriezenwijk.

De bekerwedstrijd tussen Heukelum 1 en SC Kruisland van komende zaterdag 12 september wordt verplaatst in overleg met SC Kruisland. Hierover volgt later meer informatie,.

Het bestuur benadrukt dat we de richtlijnen van GGD, RIVM en KNVB volgen

Bezoekt u ons park, houdt u aan de richtlijnen. Samen sterk tegen Corona!

Bron: het bestuur