Vrienden van v.v.Heukelum

4 februari 2020 13:00

Marco van Honk

Heb je een vermelding op het bord "Vrienden van v.v.Heukelum", dan werd de bijdrage hiervoor in het verleden persoonlijk geïnd. Dit was een erg bewerkelijk traject, waardoor het de laatste jaren erbij ingeschoten is. Met ingang van dit seizoen kan onze penningmeester de bijdragen incasseren.

Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je als "Vriend van v.v.Heukelum" per formulier toestemming geeft. Dit formulier is ook via de site in te vullen (klik hier).

Het verzamelen van de formulieren heeft lang geduurd. En nog steeds zijn niet van alle namen op het bord formulieren ontvangen. Toch is deze maand de eerste trance geïncasseerd. Heb je een bordje hangen, maar is er bij jou nog niet geïncasseerd? Schiet dan even penningmeester Nico Snel aan, of vul het formulier in via de site (klik hier).

Bordjes waarvoor geen incasso kan plaatsvinden, worden overschreven met nieuwe aanmelders!


Als bedrijf of prive persoon v.v.Heukelum sponsoren met een klein bedrag? Dat kan via de Vrienden van v.v.Heukelum. Voor €25,- per seizoen steun je v.v.Heukelum, daarvoor krijg je een naamsvermelding (bordje) op het bord "Vrienden van v.v.Heukelum" in de het Aak van Berk paviljoen.


Met je bijdrage steun je v.v.Heukelum met betrekking tot aanpassingen en verbeteringen aan het complex. Deze zomer staat een verbouwing van de bar op het programma.

Heb je nog geen bordje, maar wil je wel meedoen? Geef je dan op via dit formulier, klik hier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!