Liefst €453 voor BerkelBike rolstoel

26 november 2019 9:00

Marco van Honk

Zaterdag zijn er in de rust en na de wedstrijd van Heukelum tegen Sleeuwijk een aantal ronden op het Rad van Avontuur gedraaid, en vooraf aan de wedstrijd werd er gecollecteerd. De opbrengst was liefst €453,15 en komt geheel ten goede aan de aanschaf van een speciale BerkelBike rolstoel voor Sanne van Schaik, die in februari van dit jaar een dwarslaesie opliep.

De actie was ter ondersteuning van onze sponsor Health Center de Schildkamp die in het kader van haar 10-jarig bestaan een goed doel gekoppeld heeft aan het jubileum. Onze club en onze leden hebben zo een steentje bijgedragen aan de actie en we hopen dat Sanne snel naar haar nieuwe rolstoel kan uitkijken.

De collecte en het verkoop van de lootjes was zaterdag in handen van Miranda, Carlijn en Jessie van Health Center De Schildkamp. We danken de dames, iedereen die zo snel heeft bijgedragen aan deze actie en natuurlijk onze leden en gasten uit Sleeuwijk die een bijdrage hebben gegeven. Hiernaast wensen we Health Center de Schildkamp veel succes met de verdere actie en alvast gefeliciteerd met het 10-jarig jubileum.

Bedankt! Actie voor Sanne van Schaik