Sportlaan 7
3364AT
SLIEDRECHT
tel. 0184-490198

Heukelum 1 ging afgelopen dinsdag in een oefenwedstrijd tegen eersteklasser Sliedrecht met 4-1 onderuit.

Het Sliedrecht van oud Heukelum trainer Marco Verbeek kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Dennis Verhoef. Er volgde een lange periode waarin Heukelum aardig partij bood. Ricardo Papailaja bracht tien minuten voor de rust Heukelum op gelijke hoogte met een 'wereldgoal'.  Van zo'n meter of dertig en met een dropkick schoot Papilaja de bal op fantastische wijze achter de keeper van Sliedrecht. Helaas werd 1-1 niet de ruststand omdat Sliedrecht-speler Marciano Simonis vanaf elf meter de ruststand op 2-1 zette.

Na rust veel wisselingen in het elftal van trainer Jerome Ceton, die deze week bekend maakte na dit seizoen naar Arkel te vertrekken.  In de 65e en 67e minuut liep Sliedrecht uit naar een 4-1 overwinning. Quinton Eugenia en Marciano Simonis (strafschop) scoorden voor Sliedrecht.

Altena 1 - Heukelum 1   4-1   (2-1)

05.   1-0   Dennis Verhoef.
36.   1-1   Ricardo Papilaja.
44.   2-1   Marciano Simonis  (strafschop)
65.   3-1   Quinton Eugenia
67.   4-1   Marciano Simonis  (strafschop)

Selectie Heukelum: - Max Borowski, Ron de Nijs, Jeffrey van der Heiden, Niels Labrie, Ricardo Papilaja, Yoerik van't Pad, Emre Gulpinar, Darél Visser, Joey Oudshoorn, Lars van Honk, Thomas van Iperen, Benjamin Meijdam, Semih Kaplan, Menno dekker, Jelle Looijen, Thijs van Veluw, Sil Veltman en Redouan Berghout.