Ons eigen heilige grondje - Voetbalvereniging Heukelum

Ons eigen heilige grondje

Heukelum 2

1 - 0

Arkel 2

Competitie

2e klasse F

Datum

22 april 2023 14:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Vriezenwijk
Groeneweg 3
4161BJ
HEUKELUM
tel. 0345-612298

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen de nummer laatst Arkel op het programma. Een belangrijke wedstrijd die gewonnen moest worden. Met een dunne selectie werd op het regenachtige vriezewijk afgetrapt.

De wedstrijd begon vrij rustig en Heukelum had het grootste gedeelte van de eerste helft balbezit, maar wist eigenlijk weinig te creëren. Bij vlagen werd er erg goed gevoetbald maar de laatste pass was er steeds net niet. Arkel probeerde het de hele wedstrijd via de lange bal, echter leverde dit buiten een schot van afstand weinig gevaar op.

Na de rust begon Heukelum scherp. Zoals de trainer altijd zegt: het eerste kwartier na de rust moet je scherp zijn. Na een mooi opgezetten aanval kwam de bal via Michael voor de voeten bij tukker Thijs, die na 2 weken blessureleed weer terug was, en die schoof de bal perfect met binnenkant voet langs de keeper. Hiermee was de wedstrijd grotendeels beslist. Arkel wist vrij wel niks meer te creëren en Heukelum verzuimde om een 2-0 of 3-0 te maken. Uiteindelijk bleef het dus bij 1-0 en bleven de drie punten op ons eigen heilige grondje.

Met nog drie wedstrijden staat volgende week ons de loodzware topper uit bij de nummer 2 Brederodes te wachten.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!