Weer in de winning mood - Voetbalvereniging Heukelum

Weer in de winning mood

Beesd 2

1 - 3

Heukelum 2

Competitie

2e klasse F

Datum

15 april 2023 13:30

Scheidsrechter

T.C.M. van Gils

Accommodatie

Sportpark Molenzicht
Sportstraat 1
4153AJ
BEESD
tel. 0345-681701

Vandaag was er de belangrijke uitwedstrijd bij Beesd. Er waren vooraf personele problemen met het aantal spelers waardoor we eigenlijk met 11 man zouden afreizen totdat een oude bekende uit de hoge hoed werd getoverd. Maarten Pronk had zijn kicksen weer van de wilgen getrokken en werd letterlijk uit zijn bed getrokken voor deze wedstrijd.

Heukelum begon sterk en domineerde de wedstrijd en na een kwartier wist Sil de bal beheerst binnen te schieten. Kort daarna viel Marvy uit en moest Maarten invallen waarmee alle wissels gebruikt waren. Uit een standaard situatie maakte Beesd daarna helaas snel de 1-1.

Na een iets mindere fase van heukelum pakte het elftal het weer op een kregen we een penalty, die onze aanvoerder zoals altijd binnen schoot. Na een salvo van kansen wist Maarten na een prachtige aanval zijn rentree nog mooier te maken met een doelpunt (Heerlijk op dat koppie). Ondanks de pijntjes bleef iedereen doorgaan en werd 3-1 de eindstand. Een prima pot waarbij we verzuimde om er nog minimaal 3 bij te maken.

Aanstaande dinsdag wacht de return thuis tegen Beesd om drie punten los te komen van de nummer 2.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!