Mannen KNVB beker Amateurs 3e ronde Groep 1 Beker laatste 64

Zandweg 1 B
4181PL
WAARDENBURG
tel. 0418-651554

Op een stormachtige avond in Waardenburg verloor Heukelum voor de 3e ronde in de beker met 6-2 van WNC. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden had de vierde divisionist uit Waardenburg veel moeite met de tweedeklasser.

WNC kwam al vroeg op een 2-0 voorsprong. Voor rust leek Heukelum op 1-2 te komen maar de scheidsrechter zag een voordeelsituatie over het hoofd en gaf Heukelum een vrije trap.

Toch kwam Heukelum in de tweede helft op gelijke hoogte door doelpunten van Benjamin Meijdam en Menno Dekker. Men kreeg zelfs nog een kansje op de 2-3. Vanaf de 70ste minuut maakte WNC korte metten met Heukelum door vier keer te scoren.

Bij de Waardenburgers scoorde Mirel Ibrahimovic een hattrick. Jesse Dibets, Gideon Emanuels en Nehemia Sanaky maakte het zestal vol.

Geflatteerd

De trainer van Heukelum, Jerome Ceton, vond de uitslag geflatteerd. ”In het eerste half uur creëerde WNC enkele grote kansen maar vanaf de 35ste minuut namen wij het initiatief. Na rust waren we gelijkwaardig maar toen WNC op 4-2 kwam was het verzet gebroken.”

WNC trainer Cor Prein was opgelucht. “We komen al vroeg op een 2-0 voorsprong en daarna verslappen we. Uiteindelijk winnen we dit potje. Het waren gure omstandigheden en je weet van te voren dat dit een moeilijke wedstrijd wordt.  Dit weekend gaan we op trainingskamp naar Malaga en het weekend erna moeten we vol aan de bak tegen Goes.”

Heukelum komt dit weekend niet in actie en zal volgende week zaterdag de competitie vervolgen met een uitwedstrijd in Streefkerk, aanvang 14.30 uur.

WNC 1 - Heukelum 1   6-2   (2-0)
29.   1-0   WNC
41.   2-0   WNC
63.   2-1   Benjamin Meijdam
66.   2-2   Menno Dekker
71.   3-2   WNC
72.   4-2   WNC
80.   5-2   WNC
90.   6-2   WNC

Heukelum: Max Borowski, Emre Gulpinar (Darél Visser), Niels Labrie, Lars van Honk, Joey Oudshoorn, Menno Dekker, Jelle Looijen (Sil Veltman), Thomas van Iperen (Redouan Berghout), Benjamin Meijdam, Jeffrey van der Heiden en Yoerik van 't Pad.

WNC: Dick van Loon, Dzenan KericGele kaart (Sonny van Kranenburg), Roman Rahmani (Luuk Uitman), Sam van Doremalen, Michael Soepnel, Jesse Dibbets (Niels de Kock), Kay van den Boogaard, Mirel Ibrahimovic, Joel Sanaky (Nehemia Sanaky), Matthijs van Gessel en Gideon Emanuels.