De bal rolt weer: Verlies van HSSC'61

Heukelum 1

0 - 2

HSSC'61 1

51'
Remon van Soest
72'
Remon van Soest

Datum

14 augustus 2021 14:30

Scheidsrechter

D. van Aalst

Accommodatie

Sportpark Malpertuus
Malpertuuslaan 7
4567BM
CLINGE
tel. 0114-315129

Vanzelfsprekend in de voorbereiding met de nodige afwezigen trad Heukelum op het B-veld van De Vriezenwijk aan tegen derdeklasser HSSC'61 uit Hei- en Boeicop. Het devies was vooral speelminuten maken voor alle spelers.

De eerste helft gaf een gezapig spelbeeld van twee zoekende teams en veel balverlies door slechte passes. Heukelum had wel meer balbezit, maar tot echte kansen kwam het niet. Beide teams moesten het doen met een aantal kleine mogelijkheden.

Na rust bracht trainer Ceton een flink aantal wissels. In een rommelige fase leidde het al snel tot onoplettendheid in de Heukelumse defensie en HSSC'61 speler Remon van Soest profiteerde met de 0-1. Dezelfde Remon van Soest scoorde een slordige twintig minuten voor tijd de 0-2 voor HSSC'61. In de slotfase kreeg Heukelum nog een aantal goede kansen, maar met een schot op goal en een kopbal over de kruising was er vandaag geen rendement te noteren voor Heukelum

Komende zaterdag speelt Heukelum opnieuw thuis. Om 14.30 uur is derdeklasser Meerkerk te gast op De Vriezenwijk. 

 

Heukelum 1 - HSSC'61 1   0-2   (0-0)
51.   0-1   Remon van Soest
72.   0-2   Remon van Soest

Heukelum: Yoerik van't Pad, Ron de Nijs, Jeffrey van der Heiden, Max Schaay, Wilfried Prigge, Tim Verdier, Willem Brouwer, Niels Labrie, Sil van Putten, Sil Veltman, Lars van Honk, Joëll Papilaja, Benjamin Meijdam, Brennan Bieri, Thomas van Iperen, Chris van der Bruggen, Ferry Meijdam en Reduan Berghout.

Scheidsrechter: Danny van Aalst.
Toeschouwers: 140.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!