Sil van Putten (penalty)
Sil van Putten (vrije trap)

3 maart 2020 20:00

Onbekend

Heukelum boekte dinsdag een overwinning in Meerkerk op de gelijknamige derdeklasser. Voor rust bleef de stand gelijk, ondermeer door een verzilverde strafschop van Sil van Putten. Na rust liep Heukelum via opnieuw Sil van Putten en Tim Schwebke uit naar een 1-3 voorsprong.  Meerkerk scoorde daarna nog wel de 2-3, maar Tim Schwebke bracht vijf minuten voor tijd de eindstand op 2-4.

Komende zaterdag komt voor de competitie Wildriecht op bezoek, aanvang 14.30 uur.

Meerkerk 1 - Heukelum 1   2-4   (1-1)

.   1-0   Meerkerk
.   1-1   Sil van Putten (strafschop)
.   1-2   Sil van Putten
.   1-3   Tim Schwebke
.   2-3   Meerkerk
.   2-4   Tim Schwebke

De volgende spelers kregen speelminuten: Yoerik van't Pad, Mehmet Uysal, Wouter van Wijk, Wilfried Prigge, Niels Labrie, Jeffrey van der Heiden, Brennan Bieri, Sil van Putten, Lars van Honk, Joëll Papialja, Rick van Loo, Semih Kaplan, Tim Schwebke, Ömer Faruk Duman en Benjamin Meijdam.