88'

18 januari 2020 14:30

Onbekend

Opstelling Heukelum 1

Heukelum oefende zaterdag in Gorinchem tegen 3e klasser SVW en verloor enigzins gehandicapt kansloos met 5-1. Het einige Heukelumse doelpunt kwam op naam van Omer Faruk Duman.

Trainer Ceton had een behoorlijk lijstje afwezigen. Tim Schwebke (vakantie), Tim Verdier (werk), Semih Kaplan (blessure) en Thijs van Veluw (blessure) waren niet aanweizg. Hiernaast verschenen Benjamin Meijdam (hamstring) en Rick van Loo (naweeën van het zaalvoetbal) niet fit aan de wedstrijd.  Daarentegen kreeg de oefenmeester deze wedstrijd de gelegenheid te experimenteren met posities en spelers en dat gebeurde ook. Onder andere spits van Heukelum 2 Elroy Wolff kreeg de eerste helft de gelegenheid zich te laten zien in de punt van de aanval.

Dat SVW bovenaan staat in de 3e klasse C bleek al snel, het is gewoon een goede ploeg die in de 2e klasse niet zou misstaan.  In de eerste helft was het spel van beide ploegen gelijkwaardig met kansen over en weer. De Gorinchemse 'streepjes' lieten zien een effectieve voorhoede te hebben. Waar Heukelum de kansen liet liggen scoorde SVW tweemaal via Ahmed Kelifa en ex-Heukelum speler Adem Kahraman. Na rust was SVW duidelijk de beter ploeg en liep al snel uit naar 3-0 en 4-0, beide doelpunten gescoord door Mounir el Ouazizi. Vlak voor tijd scoorde Omer Faruk Duman voor de Heukelumse eer 4-1, waarna Ahmed Kelifa er voor SVW nog 5-1 van maakte.

Komende zaterdag staat de eerste competitiewedstrijd van 2020 op het programma. Er wordt op De Vriezenwijk aangetreden tegen Arkel. Het is te hopen dat de technische staf 'de zaakjes´ op tijd voor elkaar heeft, want het is meteen een belangrijke wedstrijd in strijd tegen de onderste plaatsen.

SVW 1 - Heukelum 1   5-1   (2-0)

17.   1-0   Ahmed Kelifa
42.   2-0   Adem Kahraman
52.   3-0   Mounir el Ouazizi
60.   4-0   Mounir el Ouazizi
86.   4-1   Omer Faruk Duman
88.   5-1   Ahmed Kelifa

De volgende spelers kregen speelminuten: Mehmet Uysal, Yoerik van 't Pad, Wouter van Wijk, Joell Papilaja, Wilfried Prigge, Niels Labrie, Jeffrey van der Heiden, Lars van Honk, Sil van Putten, Sil Veltman, Benjamin Meijdam, Rick van Loo, Brennan Bieri, Milan van de Werken, Omer Faruk Duman, Reduan Berghout, Elroy Wolff en Joey Oudshoorn.