Bestuurslid

30-09-2020

Bestuurslid Activiteiten en Evenementen

Als bestuurslid Activiteiten en Evenementen organiseer je acties en interne nevenactiviteiten voor de leden met als bedoeling de leden op andere wijze ontspanning te bieden en daarmee de samenhang en een goede sfeer binnen de vereniging te bevorderen.

Je werkt hierin samen met vrijwilligers en commissies. Afhankelijk van de te organiseren activiteit kan de samenstelling wisselen of worden aangevuld.

• Stelt een jaarlijkse planning op van te organiseren activiteiten en legt deze voor aan het bestuur.
  • Coördineert de evenementen zoals:
    • Grote verloting;
    • Interne activiteiten;
    • Vrijwilligersavond;
    • Seizoensafsluiting;
    • Koningsdagfestiviteiten;
    • Familiedag;
    • Jubilea;
    • Activiteiten voor jeugd.

Interesse of belangstelling?

Heb je belangstelling voor deze functie, klik dan hieronder op "Ik heb interesse" of stuur een e-mail naar bestuur@vvheukelum.nl
Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar bestuur@vvheukelum.nl

Interesse voor een vacature bij v.v. Heukelum

In verband met de algemen verordening gegevensbescherming (AVG) zijn wij verplicht je te wijzen op onze privacyverklaring. Klik hier om de privacyverklaring in te zien.

* = verplicht
Vacature Titel