30-09-2020

Boegbeeld van onze club

Als voorzitter van v.v.Heukelum ben jij het boegbeeld van onze vereniging, een vereniging met een historie van meer dan 90 jaar! 90 jaar ingevuld met meer dan 16 voorzitters. Voeg jij je naam toe aan een lijst (klik hier) met illustere voorzitters uit onze geschiedenis?

• Leiding geven aan en toezicht houden op het verenigingsleven.
  • Zorg dragen voor de naleving van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, de voorschriften van de KNVB en andere reglementen en bepalingen van officiële instanties.
  • De algemene ledenvergadering (ALV) en de periodieke bestuursvergadering leiden.
  • Officieel woordvoerder van de vereniging.
  • Maakt deel uit van de aanstellingscommissie voor de trainer van de 1e selectie.
  • Contactpersoon naar de pers voor niet reguliere zaken.
  • Contactpersoon naar gemeentelijke instanties.
  • Het coachen en begeleiden van overige bestuursleden (als de situatie of persoon daaraan behoefte heeft )
  • Op de ALV verslag uitbrengen over het afgelopen verenigingsjaar
  • Maakt samen met penningmeester en secretaris deel uit van het dagelijks bestuur
  • Voor de bovengenoemde taken kan de voorzitter zich door een ander laten vertegenwoordigen

Interesse of belangstelling?

Heb je belangstelling voor deze functie, klik dan hieronder op "Ik heb interesse" of stuur een e-mail naar bestuur@vvheukelum.nl
Heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar bestuur@vvheukelum.nl

Interesse voor een vacature bij v.v. Heukelum

In verband met de algemen verordening gegevensbescherming (AVG) zijn wij verplicht je te wijzen op onze privacyverklaring. Klik hier om de privacyverklaring in te zien.

* = verplicht
Vacature Titel