Voetbalvereniging Heukelum

‘Als je nu van het veld loopt, doe ik je op ballet’

28 juli 20:30  Deze week stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort interview wat journalist Jan Volwerk had met Sil van Putten, over zijn pupillentijd bij onze club.meer »

Seizoen ten einde, gelijkspel tegen Groot Ammers

15 juli 22:00  Zaterdag speelde Heukelum de laatste wedstrijd van het seizoen. In het rare Corona-seizoen 20-21 werden in totaal 12 wedstrijden gespeeld, waarvan vier competitiewedstrijden.meer »

Vacature: Trainer O23

14 juli 20:30  Aankomend seizoen gaan we met onze jonge talenten in de nieuwe O23 B categorie competitie deelnemen. De O23-competitie is in onze ogen een goede mogelijkheid om jonge spelers te laten wennen aan het seniorenvoetbal. Spelers kunnen zich op deze manier ontwikkelen om de stap naar 1e elftal te vergemakkelijken.meer »

Interview Tim Verdier

13 juli 11:30  Onlangs stond er in het Algemeen Dagblad editie Rivierenland een kort vraaggesprek wat journalist Jan Volwerk had met Tim Verdier.meer »

Indelingen Heukelum 1 en 2

11 juli 13:00  De KNVB heeft de indelingen voor Heukelum 1 en 2 voor komend seizoen bekendgemaakt. Zoals verwacht zijn beide teams in de 2e klasse ingedeeld.meer »

Kantinecommissie zoekt een keukenhulp

6 juli 20:00  Voor het nieuwe seizoen is de keukencommissie op zoek naar een keukenhulp! Ben je 15 jaar of ouder en heb je zin om iets bij te verdienen op zaterdag? Laat het ons weten!meer »

Teamindelingen seizoen 2021-2022

4 juli 21:45  Het is ieder jaar weer een puzzel maar de technische/jeugdcommissie van de v.v. Heukelum heeft na overleg met trainers en jeugdcommissieleden de volgende teamindelingen samengesteld voor seizoen 2021-2022. meer »

Flinke oefennederlaag tegen GJS

4 juli 12:00  De tweede oefenwedstrijd na de Corona-stop werd zaterdag in Dalem afgewerkt tegen het GJS van oud Heukelum-trainer Marco Verbeek. meer »

We mogen weer: Oefennederlaag tegen Beesd

3 juli 19:30  Zaterdag 26 juni werden de Corona-maatregelen afgeschaald en mochten de senioren eindelijk weer wedstrijden voetballen tegen andere clubs.  Voor Heukelum was op 10 oktober van het vorig jaar de laatste wedstrijd. Toen werd op De Vriezenwijk met 0-0 gelijkgespeeld tegen Sleeuwijk. Toen was publiek al niet meer welkom op De Vriezenwijk, dat was het laatst aanwezig op 26 september vorig jaar.meer »

Stageplaatsen voor stagiaires Sport en Bewegen

3 juli 14:00  Afgelopen seizoen heeft vv Heukelum 4 stagiaires van de opleiding sport en bewegen begeleidt en geholpen met het uitvoeren van stages voor hun opleiding sport en bewegen.meer »