Voetbalvereniging Heukelum

Omrastering hoofdveld verwijderd voor aanleg kunstgrasveld

Gisteren, 30 mei 20:15  Deze week is er begonnen met het verwijderen van de omrastering van het hoofdveld voor de aanleg van het kunstgras. Tot en met 8 juni zullen er verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. De aannemer zal op 10 juni beginnen.meer »

Covebo Mixoernooi: Indeling en programma jeugd

27 mei 22:00  In dit artikel de indelingen voor het Covebo Mixtoernooi van de jeugd (kids en pubers) en het speelschema van woensdag 29 mei.meer »

Geen nacompetitie na verlies van Woudrichem

26 mei 19:15  Zaterdag is het Heukelum niet gelukt om de fantastische reeks na de winterstop te bekronen met deelname aan de nacompetitie voor promotie. Een gehavend Heukelum, wat speelde zonder onder anderen Lars van Honk (geschorst), Joey Oudshoorn (geschorst) en Menno Dekker (blessure), verloor op De Vriezenwijk met 0-3 van een sterker Woudrichem.meer »

UPDATE! Programma en indelingen Covebo Mixtoernooi 2024

25 mei 20:45  *** Het schema is vernieuwd. Er was 1 team niet ingeschreven. Deze is nu toegevoegd aan Poule A. Let goed op! Dit heeft gevolgen voor het complete schema (Poule A en B) *** Hét toernooi waar het draait om gezelligheid en sportiviteit. Dit jaar hebben wederom 20 teams ingeschreven. In dit artikel de indeling bij de senioren en het programma op 30 mei, 4 juni en 6 juni. meer »

Thuistoernooi JO5/6

23 mei 21:30  Zaterdag 25 mei staat er voor onze allerjongste spelers (JO5/6) een thuistoernooi op het programma. Onze talenten van de toekomst gaan het opnemen tegen de leeftijdsgenoten van BRC, ASH, HSSC'61, Asperen en Leerdam Sport. Het toernooi begint om 9.00 uur.

Heukelum 1 kan zaterdag nacompetitie veiligstellen

23 mei 21:15  Wat een onwaarschijnlijk tweede seizoenshelft beleeft Heukelum 1. Met de winterstop onderaan de ranglijst bivakkeren en nu, met nog één wedstrijd te spelen, zelfs kans op een plek in de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse.meer »

Fred de Groot: ‘Met een goede teaminstelling kom je een heel eind’

23 mei 0:15  Op Regio-voetbal.nl lazen we deze week een interview met Fred de Groot.meer »