Voetbalvereniging Heukelum - Voetbalvereniging Heukelum

Voetbalvereniging Heukelum

Emre Gulpinar naar SVW

6 juni 21:15  Emre Gulpinar gaat na één seizoen Heukelum alweer verlaten. De Gorinchemmer gaf eerder aan naar Schelluinen te vertrekken, maar is van mening veranderd en vertrekt naar SVW, waar hij eerder in de jeugd en in het eerste elftal speelde. meer »


Update teamindelingen jeugd

5 juni 22:00  De technische commissie van de jeugd is samen met alle jeugdtrainers volop bezig met de teamindelingen voor aankomend seizoen. meer »


JO16 op voetbalkamp bij Peter Gillis

5 juni 20:15  JO16 stuurt een groet vanaf het Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Asten. Wel bekend van het TV programma Massa is Kassa met Peter Gillis.meer »


Heukelum wint tumultueuze nacompetitiewedstrijd na strafschoppen

4 juni 19:30  In een tumultueuze wedstrijd was Heukelum zaterdag in Dinteloord tegen Prinsenland nipt de sterkste. Na een 2-2 gelijkspel in de reguliere speeltijd en geen doelpunten in de verlenging kwam het aan op strafschoppen. Na een misser van Prinsenland en een redding van Max Borowski schoot Ricardo Papilaja uiteindelijk de beslissende strafschop binnen.meer »


Kleppe en Penning Schilderwerken sponsort reserveshirts Heukelum 4

3 juni 12:00  Sponsor Kleppe en Penning Schilderwerken heeft het 4e elftal van onze vereniging voorzien van nieuwe reserveshirts.  meer »


Nacompetitie: Heukelum zaterdag uit naar v.v. Prinsenland

31 mei 21:30  Heukelum speelt zaterdag in de 2e ronde van de nacompetitie een uitwedstrijd tegen 3e klasser v.v. Prinsenland. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportcomplex van Prinsenland in Dinteloord en zal aanvangen om 16:30 uur.meer »


Aanmelden voor AED- en reanimatiecursus

31 mei 20:45  Begin september wordt er weer een (herhalings-) AED- en reanimatiecursus georganiseerd. De cursus zal ongeveer 2,5 uur duren en is voor nieuwe mensen en voor mensen de cursus al eerder hebben gevolgd. meer »


Afscheid van spelers en begeleiding Heukelum 1

30 mei 22:30  Zaterdag werd, na de laatste wedstrijd in de competitie, door spelers en supporters van Heukelum 1 afscheid genomen van spelers en begeleiding, die na dit seizoen onze club gaan verlaten of stoppen.meer »


Teams en programma Jeugd Tegelwinkel.nl Mixtoernooi 2023!

30 mei 20:45  Het is weer zover, aanstaande woensdag 18:30 uur begint het Tegelwinkel.nl Mixtoernooi voor de jeugd weer! Hieronder vind je de indeling van de teams en het speelschema voor 31 mei. Morgen om 18:30 uur is de aftrap voor het Tegelwinkel.nl Mixtoernooi 2023! Sta je er niet bij of ben je niet aanwezig, meldt dit dan even via kids.mixtoernooi@gmail.commeer »


Teams en programma Senioren Tegelwinkel.nl Mixtoernooi 2023!

30 mei 20:15  Aanstaande donderdag begint het Tegelwinkel.nl Mixtoernooi 2023 voor de senioren. Liefst 20 teams hebben zich weer opgegeven en zullen gaan strijden om de gezelligheid, eer en lol! Net als voorgaande jaren draait het toernooi om plezier en sportiviteit! Er kan hard gestreden worden, maar houdt rekening met de kwaliteit van een ander. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!