Voetbalvereniging Heukelum

Teamindelingen seizoen 2022-2023

3 juli 16:00  Misschien wat later dan verwacht maar hierbij de teamindelingen voor het seizoen 2022-2023. meer »

De eindstanden van seizoen 21/22 op een rijtje

2 juli 12:45  Hieronder alle eindstanden van seizoen 2021/2022 van alle teams vanaf Heukelum JO12-1. De standen van de lagere jeugdteams worden niet gepubliceerd door de KNVB.meer »

Voorbereiding A-selectie op seizoen 22-23

29 juni 21:30  Het programma van de voorbereiding is bekend. De selectie zal drie oefenwedstrijden spelen alvorens de bekerwedstrijden beginnen. Op zaterdag 24 september begint de competitie.meer »

Velden gesloten voor onderhoud

27 juni 20:30  Vanaf morgen, dinsdag 28 juni, zijn alle velden van ons complex gesloten voor onderhoud. Het is daarom niet mogelijk om gebruik te maken van zowel de speelvelden als het trainingsveld.meer »

Metselbedrijf Pronk winnaar Koornwaard toernooi

26 juni 17:00  Het "De Koornwaard" bedrijventoernooi was zaterdag opnieuw een succes. Twaalf teams streden op sportieve wijze in twee poules om de eindzege.meer »

26 jaar vv Heukelum op internet

23 juni 7:45  Donderdag 23 juni vieren we een grote mijlpaal. Op de kop af 26 jaar geleden maakte onze vereniging als één van de eerste verenigingen uit de verre regio de eerste stappen op het internet.meer »

Zaterdag De Koornwaard Bedrijven Toernooi

21 juni 21:30  Komende zaterdag op De Vriezenwijk: "De Koornwaard" Bedrijven Toernooi. Twaalf bedrijfsteams strijden voor de eer en zullen er vooral een gezellig toernooi van maken.meer »

Benjamin Bron nieuwe verzorger

20 juni 22:00  Met ingang van het nieuwe seizoen zal Benjamin Bron de functie van verzorger bij v.v. Heukelum bekleden. meer »

Zaterdag Jaarmarkt Heukelum

16 juni 21:30  Zaterdag wordt voor de 49e keer de Heukelumse Jaarmarkt in de oude kern georganiseerd. En ook v.v. Heukelum is er weer bij met een stand bij het voormalige gemeentehuis!meer »

Overschrijvingen

16 juni 21:15  De periode van overschrijven voor het amateurvoetbal is in de nacht van woensdag op donderdag weer verstreken. Met het sluiten van de overschrijvingstermijn is ook een einde gekomen aan de jaarlijkse geruchtenstroom over wie de selectie komen versterken en wie er vertrekken.meer »