Covid-19 Info: Richtlijnen en maatregelen

28 augustus 2020 14:00

José van Iperen

Nu de bekerwedstrijden aanvangen, heeft het bestuur richtlijnen uitgevaardigd voor het bezoek en gebruik van ons sportcomplex tijdens de beker- en competitiewedstrijden.

Beste leden, Heukelum supporter, bezoekers, 

Het seizoen 2020/2021 staat voor de deur. Beginnend vanaf komende zaterdag 29 augustus met 3 weken bekerprogramma en vervolgens op 19 september de eerste competitiewedstrijden. Het zal eenieder niet ontgaan zijn dat we door Covid-19 aan een aantal richtlijnen zijn gebonden. 

Bezoekers:

We doen hierbij een beroep op iedereen die ons sportpark wil bezoeken om zich aan de richtlijnen te houden en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Dit houdt in; als je je niet lekker voelt blijf dan thuis. Dat geldt natuurlijk ook indien mensen binnen je directe omgeving zich niet lekker voelen. 

Hieronder nogmaals de richtlijnen:

U mag de wedstrijd niet bijwonen, kantine of terras bezoeken als u één of meer van de volgende verschijnselen vertoont:

  • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)
  • Of als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft

Zorg goed voor jezelf en let op elkaar!!

Kleedkamers:

We stellen voor de scheidsrechter een eigen kleedkamer beschikbaar of proberen het dusdanig te regelen dat er altijd maar 1 scheidsrechter in de kleedkamer aanwezig hoeft te zijn.

Voor de 18+ (bezoekende) teams stellen wij 1 kleedkamer beschikbaar waar men zich kan omkleden en kan douchen. Het is aan jullie zelf hoe dit, uiteraard conform coronaregels, in te vullen. Bijvoorbeeld eerst de ene helft en daarna de andere. Als we 2 kleedkamers kunnen aanbieden zullen we dit doen. Echter zal dit heel beperkt voorkomen.

Staanplaatsen:

Langs de lijn geldt; houdt 1,5 meter afstand! Ook hierin wordt men geacht om zelfverantwoordelijkheid te nemen. Als maatstaf kan men het volgende aanhouden: een reclamebord is 3 meter lang, aan beide zijden en in het midden kan dus 1 persoon plaatsnemen. 

Kantine en terras:

De richtlijnen binnen de kantine en het terras blijven gehandhaafd zoals eerder aangegeven (klik hier voor de richtlijnen binnen de kantine). Daarnaast willen we iedereen vragen om de kantine qua verblijf zoveel mogelijk te ontzien en de consumpties buiten (op het terras) te nuttigen. 

Update, vanaf donderdag 1 oktober
  • Vanuit de kantine wordt uitsluitend eten en drinken uitgegeven voor op het terras;
  • De toiletten blijven toegankelijk;
  • De kantine is dus alleen toegankelijk voor de twee bovenstaande punten.
 

Betalen:

We willen vragen of iedereen zoveel mogelijk contactloos (pin/telefoon) wil betalen, dit is voor onze medewerkers (vrijwilligers) het meest veilig en prettig.

Tot slot wensen wij iedereen een sportief en gezond voetbalseizoen 2020/2021 waarbij we met respect met elkaar omgaan en de gestelde richtlijnen naleven. 


Tot ziens! op ons mooie sportpark “de Vriezenwijk”.

Het bestuur.

Bron: het bestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!