Over de website

HISTORIE

Vanaf juni 1996 is onze vereniging actief op internet, toen als sub pagina van Heukelum Digitaal. In 1997 kwam er op initiatief van Marco van Honk en Wilco den Besten, en met dank aan de Rabobank, de eigen website via www.tref.nl/vvheukelum. De jaren erna heeft Marco van Honk de website uitgebouwd als een volwaardig communicatiekanaal voor zowel binnen als buiten de club.

vvHeukelum.nl is met recht de oudste voetbalwebsite van de regio. De exacte startdatum is niet meer te achterhalen. Door deze reden is 25 april 1998 als oprichtngsdatum gekozen, aangezien op deze dag het eerste nieuwsbericht op de website verscheen.

DOEL

Het doel van de website is tweeledig. Ten eerste is de website bedoeld voor leden, donateurs, supporters en sponsors van v.v.Heukelum. Ten tweede heeft de website een externe functie als presentatiemiddel naar de buitenwereld.

BEZOEK

Vanaf het begin is het aantal bezoekers jaarlijks flink toegnomen. Inmiddels wordt de website druk bezocht. Niet alleen door leden, maar ook door veel geinteresseeden uit heel Nederland en uit heel de wereld.

Het aantal bezoeken is al ruim de 1 miljoen bezoeken gepasseerd en inmiddels wordt de website gemiddeld ongeveel vijftienduizend keer per maand bezocht.

REDACTIE

De eindredactie van de website wordt bekleed door Marco van Honk. De redactie is te bereiken op e-mailadres info@vvheukelum.nl.

Door de jaren heen hebben veel vrijwilligers meegewerkt om de website van inhoud te voorzien. Auteurs (spelers, trainers, leiders) zijn zelf verantwoordelijk voor de door hun aangeleverde informatie.

VRAGEN

Vragen, suggesties, opmerkingen en/of klachten ten aanzien van internetgerelateerde zaken kunnen via e-mail kenbaar worden gemaakt aan info@vvheukelum.nl. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Screenshot_oude_homepage

Één van de oude designs van de website