Nieuwe trainers

vrijdag 2 augustus 2019 , bron John Millenaar

Tijdens de zomerstop hebben de technische commissies van zowel de senioren als de jeugd niet stilgezeten.  Zij presenteren voor het komend seizoen René Kuit als trainer van het gepromoveerde Heukelum 2, oude bekende Alfred van Kuyl als keeperstrainer van de senioren en Jack Schalkx als trainer van de JO19.

Trainer 2e elftal - René Kuit

Heukelum 2 is komened seizoen debutant in de 2e klasse. Dit zal gebeuren met een nieuwe trainer: René Kuit. René is oud voetballer van FC Utrecht (jeugd) en Leerdam Sport'55. Als trainer was hij werkzaam bij Fortitudo (nu bekend als Focus'07), Buren, TEC (assistent) en Rhelico (jeugd). Naast het trainerschap geeft hij voetbalclinics bij een voetbalschool.

Keeperstrainer - Alfred van Kuyl

Met het vertrek van keeperstrainer Anton den Braven, was de technische commissie voor komend seizoen op zoek naar een keepertrainer. voorde senioren En die is gevonden, in persoon van oude bekende Alfred van Kuyl. Alfred was eerder al zeven jaar keeperstrainer bij Heukelum zowel bij de jeugd als de senioren.

Trainer Jeugd O19 - Jack Schalkx

De technische commissie van de jeugd heeft, nadat de huidige trainer aangegeven had te stoppen, voor aankomend seizoen een nieuwe trainer voor JO19 aangesteld: Jack Schalkx. Jack is een ervaren trainer met ruim 25 jaar ervaring in het jeugdvoetbal bij diverse verenigingen. Hij zal samen met de overige trainers en jeugdcoordinator René Boer, de talenten klaar moeten gaan stomen voor de stap naar de senioren.