Jubilarissen in het zonnetje

maandag 6 mei 2019 , bron Henry Kramer

Op Vrijdag 3 mei 2019 hield de voetbalvereniging Heukelum een jaarlijkse sponsor en vrijwilligersavond. Op deze gezellige avond waar sponsoren en vrijwilligers het reilen en zeilen van de club delen, heeft de vereniging een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Uit handen van de wethouder van sport gemeente West Betuwe mevrouw Jacoline Hartman en bestuurslid Bas van Iperen ontvingen de jubilarissen een dankwoord, oorkonde en bijbehorende bloemen.

De jubilarissen met het aantal jaren lidmaatschap: Thijs Jakobsen 25 jaar, Berry Schampaert, Bram van Gils en Marcel den Adel 40 jaar. Joop Kraaijeveld en Jose Zwakhals: 50 Jaar, Rien den Adel 60 jaar en Teus Maasland 70 jaar lid.

20190503 Jubilarissen 1

Achter vlnr: Bastiaan van Iperen, wethouder van sport mevrouw Jacoline Hartman, Bram van Gils,
Marcel den Adel, Thijs Jakobsen, Berry Schampaert. Voor vlnr: Joop Kraaijeveld, Rien den Adel en Teus Maasland

20190503 Jubilarissen 2