Metselbedrijf Pronk Mixtoernooi 2019

dinsdag 7 mei 2019 , bron de organisatie

20190503 Metselbedrijf Pronk

Het jaarlijkse Mixtoernooi is weer in aantocht en ook dit jaar willen we er weer een gezellig toernooi van maken met sportiviteit en plezier voor iedereen! Een nieuw jaar, een nieuw toernooi met een nieuwe naamgever: Metselbedrijf Pronk!

Het Metselbedrijf Pronk Mixtoernooi wordt gehouden op sportpark "De Vriezenwijk" en is bestemd voor iedereen, jong en oud, lid en géén lid.  Er wordt gespeeld op een half voetbalveld (7 tegen 7). De jeugdleden van v.v. Heukelum (mini’s, F, E en D) hoeven zich niet op te geven. Zij worden automatisch ingedeeld. 

De wedstrijden staan gepland op de volgende dagen:

  • Dinsdag 28 mei 2019 vanaf 18:45 uur – Jeugd 
  • Woensdag 29 mei 2019 vanaf 19:30 uur - Junioren/Senioren/Dames
  • Dinsdag 4 juni 2019 vanaf 19:30 uur - Junioren/Senioren/Dames
  • Woensdag 5 juni 2019 vanaf 18:45 uur - Jeugd
  • Donderdag 6 juni 2019 vanaf 19:30 uur - Junioren/Senioren/Dames
  • Zaterdag 8 juni 2019 vanaf ca. 12:00 uur - Super Finale Dag

Opgeven tot zaterdag 18 mei 2019!

De jeugd van v.v.Heukelum (t/m D-pupillen) wordt automatisch ingedeeld. De jeugd die nog géén lid is van onze vereniging kan zich individueel opgeven bij Lars en Benjamin (mixtoernooi-kids@hotmail.com) De overige junioren en senioren (vanaf 13 jaar) kunnen zich per team óf individueel opgeven bij Dimitri Oudshoorn  (dimitri.oudshoorn@gmail.com) Onze voorkeur gaat uit naar aanmeldingen per team, met één leider/coach/aanspreekpunt en een e-mailadres en telefoonnummer!!!

De Grote Finaledag, zaterdag 8 juni 2019

Op de grote finaledag is er buiten de wedstrijden genoeg te beleven, vooral voor de jeugd. Er kunnen buiten de wedstrijden om extra punten verdient worden met een hindernisbaan. Natuurlijk is er nog een springkussen voor de kids aanwezig en is er na afloop weer gezellige muziek. 

Meehelpen tijdens het toernooi?

Heb je géén zin om te voetballen, maar vind je het leuk om toch mee te helpen aan dit SUPER toernooi (bijvoorbeeld als scheidsrechter, helpen in de kantine, leider zijn bij de jeugd of drinken klaarzetten) dan kun je je ook opgeven bij Dimitri Oudshoorn  (dimitri.oudshoorn@gmail.com