Wegafsluitingen door Krakelingenloop

dinsdag 14 mei 2019 , bron Marco van Honk

20160518 Afsluiting Krakelingenloop

Een deel van de route (blauwe lijn), de wegen worden afgesloten voor verkeer.

Aanstaande zaterdag 18 mei wordt in Heukelum de 15e Krakelingenloop georganiseerd. Hiervoor zullen een aantal wegen worden afgesloten voor verkeer. Het voetbalveld zal vanaf de Zuiderlingedijk en Dwarsweg niet of moeilijk bereikbaar zijn. Het voetbalveld is de hele dag wel bereikbaar via het Voorste Gewind - Achterweg.

De harlopers zullen niet langs het sportcomplex van v.v.Heukelum komen, maar wel via de Dwarsweg naar de Zuiderlingedijk lopen. Dit zal ongetwijfeld enige verkeershinder geven. v.v. Heukelum adviseert leden en bezoekers tijdig aanwezig te zijn en het sportcomplex te bezoeken via de Achterweg.

De wegen worden (als de wedstrijd het toe laat) zo snel mogelijk weer vrijgegeven voor het verkeer.