EM Cup: Naar 1/8-finales na winst op Nieuw Lekkerland

woensdag 13 maart 2019 , bron Marco van honk

Dinsdagavond speelde Heukelum in het kader van de EM Cup tegen eersteklasser Nieuw Lekkerland. Er werd verrassend met 5-2 gewonnen en daarmee dringt Heukelum door tot de laatste 16 teams van het toernooi.

Heukelum begon goed tegen Nieuw Lekkerland, momenteel op de vierde plaats in de 1e klasse C, Via twee doelpunten van Ferry Meijdam werd een 2-0 voorsprong genomen. Op het einde van de eerste helft herstelde de eerste klasser en bracht via twee doelpunten de 2-2 ruststand op het scorebord.

Nu rust zorgden Mats van Os, Adem Kahraman en Redouan Berghout voor een daverende 5-2 overwinning en zo zorgden de mannen van trainer Verbeek voor een verrassende uitschakeling van Nieuw Lekkerland. Heukelum geplaatst zich hiermee voor de volgende ronde en de laatste 16 in het EM Cup toernooi. 

Heukelum 1 - Nieuw Lekkerland 1   5-2   (2-2)

19.   1-0   Ferry Meijdam
22.   2-0   Ferry Meijdam
36.   2-1   Nieuw Lekkerland
40.   2-2   Nieuw Lekkerland
57.   3-2   Mats van Os
68.   4-2   Adem Kahraman
80.   5-2   Redouan Berghout

Heukelum: Youssef Chouaij, Adem Kahraman, Wouter van Wijk, Menno Beusekamp, Lars van Honk, Mats van Os, Tim Schwebke, Semih Kaplan, Redouan Berghout, Ferry Meijdam, Wilfried Prigge, Sergio Swenne, Benjamin Meijdam, Thijs van Veluw en Jesse Schaik.

Scheidsrechter: Peter van der Zwan Sr.