Douchen na het sporten!

zondag 10 februari 2019 , bron de jeugdcommissie

We krijgen vragen van trainers, leiders en ook ouders over wat het regelement/beleid is qua douchen na het sporten. Wij als jeugdcommissie hebben hier een duidelijk standpunt in, nu kunnen we niemand verplichten maar wij ontvangen berichten dat spelers en speelsters in hun korte broek aan komen fietsen met 0 graden! Dit is gewoon heel slecht voor je spieren (opwarming/spierletsel) en daarnaast ook onhygiënisch na het sporten.

Bij de jongere jeugd zijn er vaak ouders bij die hun kinderen brengen en halen, wij willen als jeugdcommissie dan ook voorstellen dat alle jeugdleden vanaf de MO15 en JO15 na de wedstrijden en trainingen gebruik maken van de kleedkamers om zich om te kleden en te douchen.

De meisjes hebben een aparte kleedkamer 9 en de overige kunnen in kleedkamer 8/7.

Laat we dit met zijn allen doen, het is beter voor de teamgeest, gezondheid en blessures.

Sportieve groet,

de jeugdcommissie.