Selectie overwintert in Marrakech

dinsdag 8 januari 2019 , bron Marco van Honk

20190103 Hotel Atlas Asni

Vanaf 12 januari is de selectie vijf dagen in Marrakech te vinden voor het jaarlijkse trainingskamp. Uniek voor Heukelumse begrippen, want er is nooit een trainingskamp zo ver over de landsgrenzen georganiseerd.

Via het bureau Travel 2 Marrakech zullen vijfentwintig personen aan spelers en begeleiding 12 januari in alle vroegte vertrekken en van Schiphol naar de Marokkaanse stad vliegen.

Met een lokale temperatuur van over de twintig graden zullen mannen van coach Verbeek enkele trainingen en een wedstrijd afwerken tegen een Marokaanse club. Ook zal er tijd worden genomen voor een evaluatie van de eerste seizoenshelft en een vooruitblik op de tweede seizoenshelft. Zo is het de bedoeling een stevig fundament te leggen voor de tweede seizoenshelft.

Het is echter niet alleen voetbal wat de klok slaat, de selectie zal ook kunnen genieten van de prachtige omgeving en cultuur. Ook is er een heuse Quiz onder leiding van quizmaster Bastiaan van Iperen.

> Klik hier vor de website van Travel 2 Marrakech